Arbeidsrecht advocaat Den Haag

Heeft u een vraag of geschil over het arbeidsrecht? Met veel ingrijpende wijzigingen is dit een van de snelst veranderende rechtsgebieden. Daarom is het verstandig om als werkgever of werknemer op tijd een advocaat arbeidsrecht in te schakelen. Daarmee neemt u de juiste juridische beslissingen. En dat betaalt zich uit.

Olf Praamstra is werkzaam als arbeidsrecht advocaat in Den Haag en omgeving, en staat zowel werkgevers als werknemers bij. Zo kunt u bij ons terecht met vraagstukken of geschillen over zaken als ontslag, ziekte, re-integratie na ziekte en arbeidsongevallen. Welke vraag u ook heeft, we stemmen onze aanpak in goed overleg met u af. Zo kiezen we met u de juiste aanpak voor uw specifieke situatie. Uiteraard staat uw belang altijd voorop.

Meer weten? Bel 079-2002500 of mail naar info@praamstra.nl.

Arbeidsrecht advocaat Den Haag

Over de uitleg en toepassing van de relatief nieuwe Wet werk en zekerheid (WWZ) worden nog regelmatig nieuwe gerechtelijke uitspraken gedaan. Ondertussen is per 1 januari 2020 de wet alweer ingrijpend gewijzigd, nu met de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Om in dit snel ontwikkelende rechtsgebied de juiste keuzes te maken, is dan ook veel kennis en expertise nodig. Bij ons advocatenkantoor bent u ervan verzekerd dat we uw zaak deskundig behandelen, op basis van de meest recente kennis en inzichten.

Naast bovengenoemde zaken schakelt u ons in voor onder andere het opstellen of redigeren van arbeidsovereenkomsten en bijzondere bedingen (concurrentie-, relatie- of studiekostenbeding). We staan voor u klaar bij cao-vraagstukken en vragen omtrent loon, vergoedingen, de ketenregeling en faillissement. Ook voorzien we u van deskundig advies over flexibele arbeidscontracten, personeelsreglementen en andere arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Bekijk wat we nog meer voor u kunnen betekenen als arbeidsrecht advocaat.

Ondernemingsrecht advocaat Den Haag

Naast werkgevers en werknemers houdt onze advocaat zich ook bezig met ondernemingsrecht. Denk aan geschillen tussen bestuurders en aandeelhouders, handelsgeschillen en vraagstukken op het gebied van aansprakelijkheid. Hierbij maakt het niet uit of u ondernemer bent (en opereert vanuit een bv, nv of vennootschap onder firma), of bestuurder van een vereniging of stichting: we bieden u graag deskundig advies.

Lees hier wanneer u ons als ondernemingsrecht advocaat inschakelt.

Advocatenkantoor Den Haag

Ook als het nog te vroeg lijkt om een advocaat in te schakelen, is het verstandig om bij bovenstaande en aanverwante zaken juridisch advies te vragen. Bel daarom gerust 079-2002500 of mail naar info@praamstra.nl. U bent eveneens van harte welkom op ons advocatenkantoor in Zoetermeer. Liever met onze advocaat in Den Haag afspreken? We komen graag naar u toe.

Contact

Röntgenlaan5
2719 DX Zoetermeer

079-2002500

info@praamstra.nl
www.praamstra.nl

Nieuws