Advocaat Leiden

Chronische ziekte, ontslag of faillissement: niemand hoopt het mee te maken. Gebeurt dat toch, dan is het fijn als dat zo min mogelijk tijd, geld en gedoe kost. Door al in een vroeg stadium een advocaat arbeidsrecht of ondernemingsrecht in te schakelen, bent u verzekerd van de juiste juridische beslissingen. En dat betaalt zich uit.

Olf Praamstra is werkzaam als advocaat in Leiden en omgeving, en gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Werkgevers, werknemers en ondernemers zijn bij ons advocatenkantoor van harte welkom met vragen over het arbeids- of ondernemingsrecht. Iedere vraag behandelen we deskundig, secuur en op basis van de meest actuele ontwikkelingen in het rechtsgebied. Onze werkwijze verschilt per zaak, afhankelijk van uw voorkeuren en waar de situatie om vraagt. Soms is dit een terughoudend optreden, andere keren een meer voortvarende aanpak. Hoe we ook te werk gaan, uw belang staat altijd voorop.

Meer weten? Bel 079-2002500 of mail naar info@praamstra.nl.

Arbeidsrecht advocaat Leiden

We staan zowel werkgevers als werknemers bij in arbeidsrechtelijke zaken. Denk aan transitie- en billijke vergoeding, gelijke behandeling, concurrentiebeding of de loongarantieregeling. Ook kunt u bij ons terecht met vragen over arbeidsrechtelijke wetgeving, zoals de Wet arbeid vreemdelingen, de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) of de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag. Welk onderwerp uw vraag ook betreft, bij ons bent u verzekerd van deskundig advies, op basis van de meest recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Bekijk wat we voor u kunnen betekenen als arbeidsrecht advocaat.

Advocaat ondernemingsrecht Leiden

Voor ondernemers gelden veel verschillende wetten en regels. Deze leiden regelmatig tot vragen of geschillen. Denk aan zaken als beroepsaansprakelijkheid, tegenstrijdige belangen en benoeming of ontslag van een bestuurder. Of bijvoorbeeld geschillen tussen aandeelhouders, of tussen aandeelhouders en de bestuurder. Onze advocaat ondernemingsrecht geeft Leidse ondernemers graag advies en zo nodig rechtsbijstand in deze en aanverwante zaken.

Schakel ons in als ondernemingsrecht advocaat.

Advocatenkantoor Leiden

Advies nodig omtrent bovenstaande en aanverwante zaken? Bel 079-2002500 of mail naar info@praamstra.nl. U bent ook van harte welkom bij ons advocatenkantoor in Zoetermeer. Wilt u liever met onze advocaat in Leiden afspreken, dan komen we persoonlijk bij u langs.

Contact

Röntgenlaan5
2719 DX Zoetermeer

079-2002500

info@praamstra.nl
www.praamstra.nl

Nieuws