Advocatenkantoor Gouda

Zoekt u een advocaat in Gouda? En heeft u een vraag of geschil op het gebied van arbeidsrecht of ondernemingsrecht? Advocatenkantoor Olf Praamstra geeft u persoonlijk advies en doeltreffende bijstand in gerechtelijke procedures

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we voor iedere zaak de goede aanpak te vinden. Want iedere zaak vergt een eigen benadering. Soms treden we voortvarend op, dan weer meer terughoudend. Eén ding hebben alle zaken die we behandelen gemeen: uw belang staat altijd voorop. Zo bent u als werkgever, werknemer of ondernemer verzekerd van de juiste aanpak op elk rechtsgebied.

Meer weten over onze advocaat in Gouda? Bel 079-2002500 of mail naar info@praamstra.nl.

Arbeidsrecht advocaat Gouda

Zowel werkgevers als werknemers uit Gouda en omgeving kunnen onze hulp inschakelen. Bijvoorbeeld voor vragen en geschillen omtrent ontslag, concurrentie- en relatiebeding, re-integratie of voor het opstellen of actualiseren van uw arbeidsovereenkomsten. Onze advocaat arbeidsrecht biedt persoonlijk en deskundig advies over deze en aanverwante onderwerpen. We behandelen iedere vraag deskundig en accuraat, en zijn altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelen in dit het snel veranderende rechtsgebied.

Bekijk wat we voor u kunnen beteken als arbeidsrecht advocaat.

Ondernemingsrecht advocaat Gouda

Dividend en winstbestemming, een uitkeringstoets, balanstest en andere aspecten van het ondernemingsrecht roepen bij veel ondernemers vragen op. En veroorzaken soms geschillen. Als ondernemer in Gouda kunt u onze advocaat ondernemingsrecht inschakelen voor advies en juridische bijstand.

Dit doen we niet alleen voor de bv en nv, maar ook voor andere rechtspersonen (verenigingen, stichtingen) en de vennootschap onder firma. Met deskundig juridisch advies weet u zeker dat u op de hoogte bent van de wetten en regels voor ondernemers, en verkleint u de kans op problemen.

Lees hier waarvoor u een ondernemingsrecht advocaat inschakelt.

Advocaat gemeente Gouda

Graag helpt ons advocatenkantoor u bij bovenstaande en aanverwante onderwerpen. Twijfelt u of het inschakelen van een advocaat (al) zinvol is? Bel gerust 079-2002500 of mail naar info@praamstra.nl. Ook bent u van harte welkom op ons advocatenkantoor in Zoetermeer, en net zo lief spreekt onze advocaat in Gouda met u af.

Contact

Röntgenlaan5
2719 DX Zoetermeer

079-2002500

info@praamstra.nl
www.praamstra.nl

Nieuws