Advocaat Zoetermeer

Als werkgever, werknemer in loondienst of ondernemer kunt u onverhoopt te maken krijgen met ontslag of andere arbeidsgeschillen, ziekte en ziekteverzuim, of faillissement. Ook een arbeidsovereenkomst of een concurrentiebeding kan leiden tot vragen of uitlopen op geschillen. Door in een vroeg stadium juridisch advies te vragen, bespaart u veel tijd, kosten en zorgen. Bij advocatenkantoor Olf Praamstra bent u verzekerd van persoonlijk advies en doeltreffende bijstand in rechtszaken.

Olf Praamstra is werkzaam als advocaat arbeidsrecht en advocaat ondernemingsrecht in de driehoek Leiden-Gouda-Den Haag en heeft zijn advocatenkantoor in Zoetermeer gevestigd. Werkgevers, werknemers of ondernemers kunnen bij ons terecht voor advies en rechtsbijstand. Daarbij stemmen we onze werkwijze altijd in overleg met u af. Want uit jarenlange ervaring weten we dat de ene zaak de andere niet is. De meeste situaties vragen een voortvarend optreden, maar soms is een voorzichtige aanpak beter. Hoe we ook te werk gaan, uw belang staat altijd voorop.

Arbeidsrecht advocaat Zoetermeer

Advocatenkantoor Olf Praamstra staat zowel werkgevers als werknemers bij in zaken rondom het  arbeidsrecht, een snel veranderend rechtsgebied. Bij ons bent u verzekerd van een deskundige behandeling, op basis van de meest actuele ontwikkelingen. Schakel ons in voor onder andere:

  • arbeidsovereenkomsten
  • ontslag
  • arbeidsongeschiktheid en re-integratie
  • reorganisatie
  • andere arbeidsrechtelijke zaken, zoals cao-vraagstukken en arbeidsongevallen

Lees meer over ons werk als advocaat arbeidsrecht.

Ondernemingsrecht advocaat Zoetermeer

Ondernemen is risico’s nemen. Om die risico’s zo beperkt mogelijk te houden, is het noodzakelijk om de juiste keuzes te maken. En daarvoor is kennis nodig van de vele verschillende wetten en regels die gelden voor ondernemers. Als advocaat ondernemingsrecht bieden we ondernemers in Zoetermeer deskundig juridisch advies in zaken als bestuurdersaansprakelijkheid, geschillen binnen de onderneming en handelsgeschillen.

Lees hier waarvoor u een advocaat ondernemingsrecht kunt inschakelen.

Advocatenkantoor Zoetermeer

Bent u werkgever, werknemer of ondernemer in Zoetermeer en heeft u vragen op het gebied van arbeidsrecht of ondernemingsrecht? Onze advocaat helpt u graag bij bovenstaande of aanverwante onderwerpen.

Bel 079-2002500 of mail naar info@praamstra.nl. Ook staan we voor u klaar op ons advocatenkantoor in Zoetermeer, en net zo lief komen we bij u langs.

Contact

Röntgenlaan5
2719 DX Zoetermeer

079-2002500

info@praamstra.nl
www.praamstra.nl

Nieuws